НАГРАЖДАВАНЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ

През месец февруари, тази година, състезателния календар в ПГССХВТ „Ангел Кънчев“ – Разград, бе изпълнен с множество събития. След приключване на всички дисциплини и обобщаване на резултатите от журитата, дойде време и да бъдат връчени наградите на най добре представилите се. Това се случи днес, 01.03.2022 година на малка импровизирана церемония във фоайето на гимназията. Грамотите бяха връчени от Директорката на гимназията г-жа инж. Венета Наковска. В началото тя отправи към присъстващите, традиционното народно пожелание свързано с настъпването на месец март, „Честита баба Марта. Да сте весели, засмени, бели и червени“. Освен грамотите, за всички участници участници, бяха осигурени и шоколади.

Ето и класирането в отделните дисциплини:

„Дай добър млад хлебар-сладкар“. На първо място с 67 точки е Фатме Филипова. Нейни подвастнички са: на второ място с 66 точки са, Софи Василева и Елез Филипова, а на трето място със 63 точки е Ивайла Иванова.

Вътрешния кръг от състезанието „Млад фермер“ се проведе в три направления, като класирането във всяко едно от тях е както следва:

Направление „Растениевъдство“. На първо място с 29.5 точки се класира Анатоли Хасан. Второ и трето място бяха заети съответно от Миглена Асенова с 28 точки и Сияна Драгулова с 24.5 точки.

Направление „Животновъдство“. На първо място е Сесил Сами с 26 точки. На второ и трето място се класираха Събин Алиев също с 26 точки, но по лошо състезателно време и Цветелина Начева с 21 точки.

Направление „Механизация на селското стопанство“. Тук надпреварата бе оспорвана, тъй като участниците бяха оценявани по критериите време и допуснати грешки при преминаването на трасето. Най добре се представи Фикрет Бейтулов, който премина трасето без допуснати грешки и за времето от 42 секунди. На второ място с 41 секунди но допуснати 4 грешки се класира Веселин Митев, а трети с 43 секунди и нула грешки остана Минко Минков. Класиралите се на първите места ученици в отделните направления, придобиват право да участват в регионалния кръг на състезанието. Да им пожелаем успех.

С тези инициативи гимназията продължава и ще продължава да поддържа спортния и състезателен дух на учениците, както и традицията да организира спортни мероприятия и състезания.

Честита баба Марта на всички. Бъдете живи и здрави. От ръководството на гимназията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.